Elérhetők vagyunk minden nap 9-18 óráig

TŰZOLTÁSI GYAKORLAT 

Egy tűzeset a munkahelyen hatalmas kárt okozhat, amely nagy része elkerülhető lenne gyors reagálással és szakszerű oltási módszerrel. 

Ha vannak a munkahelyen olyan személyek, akik ismerik a tűzoltó készülék használatát, az segít megakadályozni a tűz terjedését és a károk mértékének csökkentését. Ha a dolgozók tudják, hogyan kell helyesen használni a tűzoltó készüléket, akkor képesek lesznek a tűz kezdeti stádiumában megfékezni a tüzet, mielőtt az nagyobb károkat okozna. Ezáltal a munkahely biztonságosabbá válik a dolgozók és az ügyfelek számára is. 

A tűzoltó készülék használatának ismerete a dolgozók önbizalmát és biztonságérzetét is növeli, hiszen tudják, hogy ha szükség van rá, akkor képesek lesznek a helyzet kezelésére. Ezáltal csökkenthető a stressz és az aggódás a dolgozók körében, amely elősegíti a hatékony és produktív munkavégzést. 

Speciális oktatásunk során a munkatársak egy rövid elméleti képzés után tálcatűz segítségével gyakorlatban is kipróbálhatják és megtanulhatják, hogy hogyan is kell a tűzoltó készülékeket használni.