Elérhetők vagyunk minden nap 9-18 óráig

FOLYAMATOS, ÁTALÁNYDÍJAS MUNKAVÉDELMI SZOLGÁLTATÁS

A Munkavédelmi törvény végrehajtási rendeletének (5/1993. (XII. 26.) MüM rendelet) 2. számú melléklete tartalmazza a munkavédelmi szakképesítéssel rendelkező személy foglalkoztatásának feltételeit, előírásait.

A munkáltatók tevékenységük alapján a következő munkavédelmi szempontú veszélyességi osztályba tartoznak. 

A veszélyességi osztályon belül az általuk foglalkoztatott munkavállalók - beleértve a munkaerő-kölcsönzés keretében átengedett munkavállalókat is - állományi létszáma alapján kell csoportosítani, ezek összevetésével lehet megállapítani, hogy a vállalatnak milyen időtartamban, és milyen munkavédelmi szakképesítésű személyt kell foglalkoztatni.

Az átalánydíjas szolgáltatás keretében a fenti jogszabály által meghatározott óraszámban helyszíni jelenlétet biztosítunk, a szemlék közötti időszakban telefonon és e-mail-ben nyújtunk folyamatos szaktanácsadást. 

A helyszíni szemle során tapasztalt szabálytalanságot, a szükséges intézkedésre tett javaslatainkat szemle jegyzőkönyvben rögzítjük. 

Ezen szolgáltatás keretében minden szükséges munkavédelmi dokumentumot a kellő időben elkészítünk, azok külön költséggel nem járnak a Megbízóinknak.

Válassza az átalánydíjas, teljeskörű munkavédelmi szolgáltatásunkat havi vagy negyedéves díjfizetéssel!

Azoknál a vállalkozásoknál, ahol az 5/1993. (XII.26.) MüM redelet nem írja elő a munkavédelmi szakember kötelező foglalkoztatását, ott kedvező áron éves átalánydíjas szerződés megkötése is lehetséges.

Amennyiben érdeklődik az átalánydíjas munkavédelmi szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot: