Elérhetők vagyunk minden nap 9-18 óráig

Képzésünkről bővebben

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a potenciális munkahelyi veszélyek azonosításához és kezeléséhez szükséges ismereteket és készségeket, valamint elősegítsék a biztonság és egészségvédelem kultúráját. 

A képzést tapasztalt szakemberek tartják, akik széleskörű ismeretekkel rendelkeznek a munkahelyi egészségvédelem és biztonság területén, így biztosítva, hogy a résztvevők a legfrissebb és legrelevánsabb információkat kapják.

Képzésünk bőséges lehetőséget biztosít a csoportos beszélgetésekre és interakciókra. A résztvevőket arra ösztönzik, hogy osszák meg tapasztalataikat és meglátásaikat, valamint működjenek együtt társaikkal, hogy hatékony megoldásokat dolgozzanak ki a munkahelyi veszélyekre.  

A kurzus csoportos tevékenységeket és gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek célja a kulcsfogalmak megerősítése és a résztvevők tanulásának gyakorlati alkalmazására való ösztönzése. 

A gyakorlati esettanulmányok elengedhetetlen részét képezik a munkavédelmi képviselők képzésének. Ezek az esettanulmányok valós eseményeken alapulnak, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy gyakorlati helyzetekben alkalmazzák a tanulást. 

A kurzus az esettanulmányok áttekintésével zárul, ahol a résztvevők reflektálhatnak a tanulásra, és megvitathatják meglátásaikat. 

Gyakorlati és munkahelyorientált képzéssel célunk, hogy a munkavédelmi képviselőket olyan ismeretekkel és készségekkel ruházzuk fel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy jó példát mutassanak a munkahelyi egészségvédelem és biztonság területén.